Kellie

Kellie

Våran hemsida

www.lovelykellie.se

Vi Lever !!

KelliePosted by Hanna Tue, July 27, 2010 15:55:20

27 Juli

Så otroligt länge sedan jag uppdaterade ! Detta beror nog på en kombination av att vi har så otroligt fullt upp och på den lilla krabaten som växer i min mage ! Det är inte många veckor kvar nu innan vi förhoppningsvis får träffa den lilla som legat i min mage så länge. Annars har vi det fullt upp som det ofta kan vara när man bor i ett äldre hus som man vill fixa till lite. Det fanns en totalt förvuxen trädgård som vi försökt fräscha upp samt så har vi byggt nytt fint staket runt gården och målat det givetvissmiley

I mellan åt har jag och Kellie försökt njuta av de fina dagarna vi haft med mycket sol och bad ! Vi har skaffat en pool på gården så hon brukar hoppa i och svalka sig då och då. Ibland har vi också åkt till stranden och haft det mysigt. En dag så hittade Kellie en fotboll som någon glömt där och lyckan var ju total för en bollgalen vovve. Som hon lekte med denna boll i flera timmar.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Sun, August 08, 2010 19:48:11

Fina bilder.....:)

Posted by Kicki olofsson Fri, July 30, 2010 09:24:31

Men vad roligt att du ÄNTLIGEN har uppdaterat. Kellie ser ut att stortrivas i badbaljan. Vi ses längre fram och sköt om dig.