Kellie

Kellie

Våran hemsida

www.lovelykellie.se

sol,bad och träning

KelliePosted by Hanna Sun, July 19, 2009 22:12:11

19 Juli

Vi har passat på att njuta nu när det varit fina dagar ! idag har vi tagit en tur ut till havet, vackert var det !

Vi har tränat lite inför kommande viltspårprov i Västansjö. Det gick superbra ! Ett till träningsprov ska vi hinna med innan dagen D. Det är så kul när man har trevliga kamrater med sig ut i skogen också !

Lydnaden har vi haft en paus ifrån några dagar nu, jag har sett att kellie verkat lite trött och då känner jag att jag måste vara snabb med att lugna ned mig. Så nu efter några lata dagar så ska vi träna igen ! Ska köpa mig en musmatta som jag kan använda som target. Den går bra att klippa sönder så jag får en mindre target. ( tappat bort den gamla) Både rutan och hindret fungerar ju bra med det så jag måste börja förminska den nu.smiley

Jag bjuder på lite bilder !

Havet

Bus !

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marlene Mon, July 20, 2009 22:09:08

Fina bilder! Spännande med viltspår! Ska hålla tummarna! :) Vi tränar gärna! ska ut på klubben på onsdag efter 16 tiden!

Ja det häftiga är ju att de sjunger alla låtar själva, duktiga på att sjunga!
Time´s a waistin? http://www.youtube.com/watch?v=-NiyhRJDph0 eller It ain´t me baby? http://www.youtube.com/watch?v=7ROdphzJIHA eller kanske jackson? http://www.youtube.com/watch?v=XYUbsXijcA8 fanns några att välja på! It ain´t me baby älskar jag!