Kellie

Kellie

Våran hemsida

www.lovelykellie.se

apporterande gråhund

KelliePosted by Hanna Tue, January 06, 2009 11:52:48

090106

Brr vad kallt vi har haft det den senaste tiden. Mellan 25-30 minus grader har termometern visat. Nu har det blivit betydligt mildare men då är det snöstorm istället smiley Hundarna verkar otroligt obrydda av kylan men det är nog för att vi rör oss hela tiden. Det har blivit många långpromenader på isen. För någon dag sedan tog jag med mig en dummy ut och jag gjorde några långa linjetag till Kellie på isen och Jakita satt och såg så intresserad ut så då tog vi och kastade en dummy till henne också och tror ni inte att hon sprang och hämtade den och kom in smiley Hon tyckte det var jättekul !

Passade också på att göra lite budföring på isen. Kellie tycker det är jätteroligt när de blir så pass långa avstånd. Hon blev nästan lite arg på Jakita som kom och störde henne när hon arbetade. Roligt att se hur hårt Kellie koncentrera sig på det hon ska göra.

Jag håller på att lära Kellie ett nytt trick. Hon ska ställa alla 4 tassar i en skål smiley

Tittade på denna film och blev inspirerad

http://www.youtube.com/watch?v=BlCyIIP_Q0Y

Vi har börjat med en stor balja och än så länge har hon bara ställt dit två tassar men efter lite mer träning hoppas jag att det blir 4 tassar i baljan.

  • Comments(0)//blogg.lovelykellie.se/#post26